carregant...
Recursos i eines del Francesc: Què podem fer amb les imatges de Flickr?

divendres, de gener 05, 2007

Què podem fer amb les imatges de Flickr?

Totes les opcions que presentem en aquesta entrada empren les imatges de , en ocasions cal tenir un compte creat , altres senzillament utilitzen tags, a partir del quals ens apareixen fotografies.


PhotoShakr: Amalgama de fotos de flickr que podem utilitzar al nostre espai web enganxant el codi que ens facilita. Podreu veure i crear presentacions força lluïdes.
Hem d'entrar el nostre nom d'usuari de flickr si volem treballar amb els nostres àlbums.

Un cop ho visualitzem, podem sacsejar les fotografies prement damunt del shake, fent així que canviïn de posició i renovem les que teníem davant.

PimPamPum: la plana que ara ens ocupa ens presenta unes activitats a partir de les fotografies del flickr també, es tracta de jocs de memòria, frases a partir de les imatges associades a cada paraula (tag), imatges en format tv, confeció "senzilleta" de còmics, crear un photobook, ...

KiKiWi : Ara tenim un creador de presentacions de les fotos que tenim en àlbums a flickr. Ens dóna diverses opcions de visualització en format flash, l'slideshow de flickr i tipus visor d'imatges. Podem copiar l'adreça i emprar-la en qualsevol espai personal.

A partir de les imatges de Flickr amb llicència de CreativeCommons, trobem FlickrCC, on a partir d'una recerca ens ofereix imatges. N'escollim una, li podem posar text al damunt, un marc, canviar-li el tamany, retallar-la. Tot al moment sense necessitat de cap altre programa.
Està bé, oi? I a més amb unes imatges d'altíssima qualitat.