carregant...
Recursos i eines del Francesc: Com ocultar diferents arxius en una imatge.

dimarts, d’agost 07, 2007

Com ocultar diferents arxius en una imatge.

Sembla tema d'espionatge, però potser algun dia ens pot ser útil.
Es tracta de ocultar diferents arxius de text o imatge dins un d'imatge. Aparentment serà una imatge qualsevol però quan la descomprimim ens hi trobarem amb tots els arxius que hi havia ocults.

Necessitem crear una carpeta a la unitat C:, en aquest cas l'anomenarem PROVANT on hi posarem tots els arxius amb els que volem treballar.

Tot seguit comprimirem els arxius que volem ocultar dins la imatge, ens servirem de qualsevol compressor jo ho he fet amb el WinZip. Li he donat el nom de ocults, a aquest arxiu *.zip
Arriba el moment de Executr el comando "cmd"Ara sobre la finestra cercarem la carpeta PROVANT i li direm que executi la compressió dels fitxers en qüestió.

Teclejarem les següents ordres:
cd\ copy /B imatge.jpg + ocults.zip secret_imatge.jpg i premem enter

Observarem com a la carpet PROVANT si ha afegit un nou fitxer d'imatge resultant de l'ordre que li hem manat, s'anomena secret_imatge.jpg (veureu que ocupa tant com els fitxers que teníem comprimits)

Ara només ens queda comprovar si realment estan tots els fitxers dins la imatge. Per a fer-ho l'hem d'obrir amb un compresor, si ho fem fent doble clic veiem la imatge tal qual, cal dir-li obrir amb... ho he fet amb el WinRar i perfecte.

Informació extreta de: elgeek.com